Morți, răniți, accidente și tâlhari, adică – de pe agenda polițiștilor cărășeni

A murit așteptând autobuzul în autogara părăsită?

În după-amiaza zilei de 28 ianuarie, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Caransebeş, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este decedat într-o clădire dezafectată situată pe strada Splai Sebeş. Descoperirea a fost făcută de copiii ce se aflau la joacă în clădirea părăsită fostei autpgări din Caransebeș.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit un bărbat în vârstă de 65 de ani, decedat.
La examinarea sumară a cadavrului nu au fost descoperite urme de violenţă şi nu există suspiciuni de omor.
Medicul legist va efectua necropsia şi va stabilii cu exactitate cauzele decesului.

·

Dar cu calul, ce-a avut? Accident pe DN 57 B

În seara zilei de 28 ianuarie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs între oraşele Anina şi Oraviţa.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce T.A., în vârstă de 31 de ani, conducea un autoturism din direcţia Oraviţa spre Anina, nu a observat trei cabaline pe partea carosabilă (din cauza ceţii) şi acroşat-o pe una dintre acestea.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului de pe locul din dreapta faţă, un bărbat în vârstă de 51 de ani, căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a rămâne internat.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
·

Acroşat lângă fântână

Poliţiştii au intervenit la un accident produs la ieşirea din localitatea Valea Bistrei în seara zilei de 28 ianuarie.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce M.I., în vârstă de 33 de ani, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Haţeg, la ieşirea dintr-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu o fântână accidentând totodată şi un bărbat în vârstă de 54 de ani. Pietonul a fost rănit uşor şi i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu fără a rămâne internat.

La testarea şoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost pozitiv fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi vătămare corporală din culpă.

·
Infracţiuni pe drumurile publice

În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţişti în cursul zilei de 28 ianuarie a.c., poliţiştii au întocmit două dosare de cercetare penală.

Între localităţile Măureni şi Berzovia, poliţiştii l-au identificat pe B.F., în vârstă de 42 de ani care conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere.

Un alt moped a fost oprit pentru control pe raza localităţii Lăpuşnicul Mare. Vehiculul neînregistrat a fost condus de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, tot fără a poseda permis de conducere.

În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
·

Mandat de arestare pentru tâlhărie

În cursul zilei de 25 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada G.A.Petculescu din Reşiţa, o femeie a fost împinsă şi i-a fost sustras portmoneul în care se aflau carduri bancare şi suma de 60 de lei.

Poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr în vârstă de 18 ani din Reşiţa bănuit de comiterea faptei. La domiciliul tânărului a fost efectuată o percheziţie în urma căruia au fost găsite mijloace de probă.

Iniţial tânărul G.A., a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%, însă cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Comentarii

comentarii