Moș Nicolae a sosit la elevii de la Scoala 7 din Resita VIDEO

Într-un decor de poveste, Moş Nicolae a poposit azi la clasa a III a A de la Școala Gimnazială Nr 7 din Reşita. A venit dis-de-dimineaţă, a împodobit clasa cum nu se poate mai frumos, a lăsat pe fiecare băncuţă cadouri dulci și…….o nuia, dar foarte frumoasă. Api, şi-a tras o semnătură pe un colţ al tablei şi a zbughit-o numai el știe pe unde.

 

 

Se aud primii paşi grăbiţi dinspre hol, se deschide ușa, apăr copiii și……..minune. Clasa arată ca în povești, este ca în basmele frumoase.

 

După un aaaaaaaa lung și plin de mirare, un copil rupe deodată tăcerea: „A venit Moşul!! A venit Moş Nicolae la şcoală!! Uite, cred că a intrat pe geam”. Pe fiecare măsuţă stau dulciuri fel de fel, un mic dar și……o nuielușă.  Este nuieluşa Moşului, semn că el chiar ştie totul despre copii şi, de ce nu, că are şi simţul umorului. Nu lipseste nici saculetul pentru cadouri, saculet sub forma de cizmulita.

 

Cu har didactic, dar şi dintr-o dragoste specială pentru cei mici, învăţătoarele Cristina Ardeleanu și Maria Bugărin, au pus la cale tot acest mic scenariu pentru a-i face pe copii să trăiască, pe viu, miracolul sosirii lui Moş Nicolae.

Comentarii

comentarii