Neatentia la volan i-a adus moartea la numai 20 de ani – ACCIDENT RUTIER GRAV

Aseară, în jurul orei 23.36, a avut loc un grav accident rutier pe DN 6, între localitățile Topleț și Băile Herculane. Intr-un autoturism cu numere de Timiș, se aflau cinci tineri care au petrecut câteva ore la herculane, la o baie la cadițe, după care, au pornit spre casă. Din nefericire, tânărul șofer care poseda permis de conducere din anul 2014, în timp ce conducea autoturismul, s-a întors să vorbească cu amicii de pe locurile din spate și din această cauză a pierdut controlul volanului. mașina a ieșit de pe drum și s-a rostogolit de mai multe ori din cauza vitezei.

La fața locului, polițiștii stațiunii Băile Herculane au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a condus un autoturism pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova, iar la km 379+600 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția în timpul mersului, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, rănirea gravă a pasagerei pe locul din dreapta-față și rănirea ușoară a altor doi pasageri aflați pe locurile din spate în autoturism. Pe bancheta din spate se mai afla un tânăr care a scăpat nevătămat. Răniții au fost transportați la spitalul din Dr.Tr.Severin pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii