Nebunie in pandemie – La Cascada Bigăr – coadă la intrare VIDEO

Nebunie in pandemie – La Cascada Bigăr – coadă la intrare. Record de turiști pe Valea Almăjului la Cascada Bigar. Duminică, la Cascada Bigăr au fost în vizită mii de turiști din toată țara. Mulți dintre miile de oameni, au purtat măști, dar distanțarea socială pentru evitarea răspândirii COVID-19, a fost practic imposibil de respectat. Oamenii s-au îmbulzit weekendul acesta să vadă cea mai frumoasă cădere de apă din lume. Au stat ore în șir la rând pentru o poză la cascadă sau pentru a ajunge la grotă, iar măsurile de distanțarea fizică, erau practic imposibil de respectat.

Chiar dacă majoritatea turiștilor respectă normele impuse de autorități de frica amenzilor, unii turiști pun masca doar la vederea camerei de filmat. Niciodată, de când a început povestea cu Cascada Bigăr, nu au fost atâția turiști. Practic, peste tot s-a stat la rând: de la coborârea pe scări și până la accesul spre Grota Bigăr.

Turiștii sunt veniți din toată țara. Unii, special pentru cascadă, alții în vacanțe. Mulți dintre ei sunt cazați și la 100 de km distanță, în Clisura DUnării, dar numărul kilometrilor, nu a reprezentat un impediment în a vedea Cascada Bigăr.

Nebunie in pandemie – La Cascada Bigăr – coadă la intrare. Locurile de parcare din cele patru parcări amenajate, au fost insuficiente. Doar un ropot de ploaie de vară a rezolvat problema. Stropii de apă a pus pe fugă pe miile de turiști.

Un reportaj de Adi Neagu.

Comentarii

comentarii