Necazul unora, bucuria altora, 15 locuințe eliberate de chiriașii răi, la Reșița

Fiindcă nu s-au achitat de îndatoririle pe care le au în calitate de chiriaș al statului în locuințele ANL, 15 beneficiari ai unor asemenea locuințe, au fost evacuați. Conform procedurii, locuințele respective vor fi repartizate acum altor solicitanți îndreptățiți și care așteaptă de ani buni pe lista de repartiție.

Bucurie mare pentru 15 familii din Reșița. Aceștia au primit un dar neasteptat in prag de sarbatori: bucuria de a se muta intr-o locuință, în propria casă de acum, din blocurile ANL.

În urma criteriilor de departajere și a punctajului realizat, cei in cauza au devenit beneficiarii a 14 locuințe ANL. In același timp, a fost eliberată și o locuință socială ce va fi repartizată altei familii nevoiașe.
Apartamentele au fost repartizate în urma evacuării unor chiriași care nu au respectat contractul, au avut restanțe și care, fie au degradat apartamentele, fie le-au subînchiriat – ei locuinde de fapt la alte adrese.

Deși unele locuințe au fost degradate de foștii locatari, primarul Mihai Stepanescu a dat asigurări că se vor lua măsuri de renovare, iar cei care se vor ocupa personal de renovarea locuințelor, vor fi despăgubiți.
Unii dintre cei ce se mută acum în propria casă, fie ea și cu chirie, au trăit ani buni cu speranța că vor primi un apartament ANL și marți, au primit vestea cea bună.

În decembrie va avea loc și repartizarea apartamentelor ANL noi de pe Calea Caransebeșului.

Comentarii

comentarii