NEWS ALERT Accident spectaculos la intrarea in Resita pe DN58 VIDEO

Accident spectaculos la intrarea in Resita. Grav accident de circulaţie la intrarea în Reşita pe DN58, în zona Memento. Un autoturism s-a rostogolit de mai multe ori pe carosabil şi s-a oprit pe o parte. Circulația este oprită. Polițiștii și ambulanța sunt la fața locului. In masina se afla doar soferul care a iesit singur dupa accident. A fost transportat la spital.

Pompierii îndepărtează posibilitatea ca maşina să ia foc din cauza scurgerilor de carburanţi. Vom reveni cu amănunte. Acţiune în desfăşurare.

UPDATE Comunicat oficial IPJ

Aseară, în jurul orei 19.20, pe DN 58, km 35+ 800 m, la ieșire din municipiul Reșița spre Caransebes s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, în următoarele împrejurări:

În timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebes-Resita, un bărbat de 53 de ani din Reșița, a pierdut  controlul asupra direcției de mers, într-o curbă la stânga, autoturismul răsturnându-se pe partea carosabilă, pe sensul de mers Reșița-Caransebeș.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Comentarii

comentarii