NEWS ALERT Andreea s-a intors acasa dupa ce a vazut apelurile din presa

Tânăra ANDREEA de 13 ani, ar fi dispărut de la domiciliu la data de 19.11.2016. Disperaţi – părinţii care se afla cu contract de muncă în Austria şi bunica – cea care are grijă de Andreea, au apelat la ajutorul poliției. La rândul lor, poliţiştii – în afară măsurilor specifice ce se iau în astfel de cazuri, au apelat la ajutorul presei şi astfel apelul poliţiştilor şi al familiei Andeei, a fost făcut public.

Fata – care se afla plecată la o prietenă fiindcă se certase cu bunica – a citit anunţul făcut de familie şi poliţie şi a decis că este momentul să se întoarcă acasă. Tatăl fetei a pornit deja spre Reşita din Austria şi este aşteptat să ajungă acasă în această noapte pentru a discuta cu fata şi pentru a căuta cea mai bună măsură pentru a rezolva lucrurile.

Fata provine dintr-o familie bună, părinţii lucrează cu contract de muncă la o firmă din Austria şi vin acasă ori de câte ori pot, câte-o dată şi de două ori pe lună. Fata este bine îngrijită, nu este răsfăţata sau să fie lăsată liberă şi se pare că, ața cum se intampla de obicei, conflictul între generaţii şi-a spus cuvântul. Ea a avut mai multe discuţii cu bunica ei legate de un telefon mobil şi o petrecere a unei colege şi de aici până la a lua o decizie greşită, nu a fost decât un pas.

Acum, lucrurile vor fi puse la punct de tatăl fetei.

Comentarii

comentarii