@Breaking news@Ultimele NoutatiDiversePolitie

NEWS ALERT Camion cu zeci de tone de fier vechi răsturnat la Bocșa în mijlocul orașului VIDEO

Camion cu zeci de tone de fier vechi răsturnat la Bocșa în mijlocul orașului. Un camion incarcat cu fier vechi s-a rasturnat în această dimineață in mijlocul orașului, la nici 200 m de clădirea primăriei din Bocșa.

Camionul venea de la Arad și mergea spre Reșița, iar când a ajuns în curba deosebit de strânsă de la ,,restauranjtul irlandez” mastodontul a intrat în balans și s-a răsturnat. Tonele de fier vechi au ajuns pe trotuar și în pereții caselor după ce camionul s-a rasturnat pe o parte.

Din fericire, nimeni nu a fost surprins pe trotuar sau în fața casei. Traficul nu este afectat fiindcă tirul este răsturnat în afara părții carosabile. Acum se așteaptă sosirea unei macarale de la Arad pentru ridicarea autovehiculului.

Camion cu zeci de tone de fier vechi răsturnat la Bocșa în mijlocul orașului. Șoferul a ieșit singur din cabină și spune că nu a avut viteză, mașina rula cu maxim 30 km la oră.

UPDATE Comunicat oficial ISU Semenic

Azi, 06 aprilie, în jurul orelor 07.50, a avut loc un accident de circulaţie la Bocşa Montana, unde un TIR ce transporta fier s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Au intervenit de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşita cu un echipaj şi o autospecială de stingere, împreună cu un echipaj SMURD. De asemenea, au venit la locul accidentului un echipaj IPJ, un echipaj SAJ şi, în sprijin, o echipă din cadrul SVSU Bocşa. Nu au fost înregistrate victime, şoferul TIR-ului neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Comentarii

comentarii