NEWS ALERT UPDATE Crimă la Bozovici Doi soți s-au căsăpit cu cuțitele

UPDATE 3 mai

Încep să apară primele informaţii legate de tragedia de la Bozovici. iată ce spune una dintre rudele acestei familii într-un comentariu legat de articolul scris de noi: ,,Bărbatul e foarte gelos şi era obsedat de ea, fata l-a şi implorat să o lase în pace şi el o tot hartuia cu gelozia lui. Sunt rudă cu persoana decedată”. Între cei doi este o diferenţă de vârstă de aproape 10 ani iar vecinii spun că nu de puţine ori bărbatul a reacționat violent verbal şi fizic în urma unor accese de gelozie. Deci, se pare că tragedia de ieri s-a petrecut în urma unui puseu de gelozie al bărbatului.

Doi soți s-au bătut cu cuţitele. În urma scandalului, femeia de 23 de ani a murit. Soțul este și el grav rănit. Se pare că în această dimineață, între cei doi a izbucnit un conflict spontan și într-o criză de nervi, femeia ar fi luat un cuțit pe care l-a înfipt în stomacul soțului său. Acesta ar fi ripostat ucigându-și soția cu mai multe lovituri de cuțit.

Cei doi sunt căsătoriți legitim, și au doi copii. Totul s-a întâmplat în această dimineață iar acum acum câteva minute, la ora 10:30, bărbatul a fost adus cu ambulanță la UPU Reşita. Starea lui este deosebit de gravă și probabil va fi băgat în sala de operație. Bărbatul are 32 de ani. Acolo se află și o echipă de polițiști.

O altă variantă ar fi aceea că cei doi s-au certat, furios – soțul ar fi ucis femeia cu cuțitul după care a încercat să se sinucidă. Poliția și Parchetul au deschis un dosar de cercetare penală pentru omor deosebit de grav.

Acestea sunt informații preliminare ce pot suferi modificări pe timpul anchetei. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii

6 comentarii la „NEWS ALERT UPDATE Crimă la Bozovici Doi soți s-au căsăpit cu cuțitele

 • 12 mai 2017 la 14:13
  Permalink

  Sunt verisor primar,Dumnezeu sa iti lumineze sufletul cu harul sau,sincere condoleante!

 • 11 mai 2017 la 23:37
  Permalink

  Nu mai esti nu pot exprima durerea verisoara odihnestete in pace 

 • 3 mai 2017 la 12:24
  Permalink

  Îmi pare rău condoleanțe șunt văr Dar au.rămas niște Copii fără mama

 • 3 mai 2017 la 3:48
  Permalink

  Gelos ?psihopat Un om normal nu face așa ceva Ce sa mai spun….!

 • 2 mai 2017 la 18:10
  Permalink

  Nu stiti exact ce s-a intamplat, asadar nu mai faceți diverse scenarii,familia e foarte indurerata,iar voi doar faceti ca durerea sa fie mai mare.Barbatul e foarte gelos si era obsedat de ea ,fata l-a si implorat sa o lase in pace si el tot o hartuia.Sunt ruda cu persoana decedata.

Comentariile sunt închise.