NEWS ALERT! DE AZI, RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ÎN ZONA DEALU MARE

Începând cu data de 13.03.2023 încep lucrările de modernizare a infrastructurii stradale din Dealu Mare conform proiectului ”Lucrari de reabilitare cai de acces pentru extinderea transportului public local, în zona str. Feroviaului-str. Dealu Mare”.

Astfel, pentru a putea derula aceste lucrări, se restricționează accesul auto pe strada Feroviarului și pe strada Dealu Mare, cu acces dinspre str. Ștefan cel Mare, inclusiv pe pasajul/podul de acces spre străzile: Nikolaus Lenau, Vârfului, Dealu Crucii și str. Turturelelor. Pe perioada lucrărilor la drum și pasajul de trecere accesul și circulația autovehiculelor se va face prin devierea traficului pe centura ocolitoare a municipiului Reșița.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

Rugăm toți participanții la trafic, cu precădere locuitorii din zonă să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițistilor rutier.

Mulțumim locuitorilor din zona pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Comentarii

comentarii