NEWS ALERT Descoperire macabra la Brebu – Cadavrul unui bărbat descoperit într-un sălaș VIDEO

Un cetățean din Brebu a făcut duminică o descoperire macabră. În timp ce se afla cu animalele pe un deal în apropierea unui sălaș, alertat de câinii care deveniseră agitați, omul a avut curiozitatea să se uite în adăpostul care avea ușa deschisă. În sălașul în care nu mai intrase nimeni din primăvară, a găsit mai multe rămășițe – un schelet aproape intact, al unui om.

Speriat de descoperirea macabră, cetățeanul din Brebu a sunat la 112. la fața locului s-au deplasat polițiștii de la postul din sat și criminaliștii de la IPJ Caraș Severin. Oamenii legii au efectuat cercetări, au cules probe și urme au luat declarații de la cetățeanul care a făcut descoperirea. Din primele cercetări se pare că ar fi vorba despre un bărbat din Brebu – Varga Nicolae Cristian în vârstă de 39 de ani, dispărut din luna mai și care nu a fost găsit în pofida tuturor căutărilor efectuate de familie, localnici și poliție.

Pe surse am aflat că familia a recunoscut ceasurile de pe brațul cadavrului precum și alte obiecte personale și resturi de haine. Rămășițele umane au fost transportate la morga IML unde vor fi studiate de către medicul legist și criminaliști. Aceștia vor stabili cauza și împrejurările în care a murit bărbatul de 39 de ani la nici 5 km de sat. Asta în condiția în care acesta a fost căutat de zeci de oameni, de polițiști cu câinii de urmă și chiar cu elicopterul.

În 21 mai 2021, Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, au efectuat căutări în vederea depistării unui bărbat de 39 de ani, care a plecat de la domiciliul din localitatea Brebu și nu a mai revenit până în prezent. Într-un comunicat al IPJ, se spune că în data de 18 mai 2021, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița, au fost sesizați de către fratele acestuia despre faptul că la data de 16 mai 2021, VARGA NICOLAE CRISTIAN a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Bărbatul avea anumite probleme de natură psihică și obișnuia să își petreacă aproape toată ziua în zona magazinului din centrul satului Brebu. Acolo a fost și locul în care Varga Nicolae a fost văzut ultima data. Fiindcă de la data anunțării poliției – respective 18 mai și până în 21 mai nimeni nu a făcut nimic, mai mulți cetățeni s-au mobilizat pe facebook și s-au strâns în centrul comunei hotărâți să plece în căutarea bărbatului dispărut. Fratele acestuia, Petru Ciurar, a sunat la poliție și la jandarmerie, a sunat la 112 și a comunicat faptul că vor pleca în căutare. Li s-a promis sprijin de la ambele instituții.

Localnicii s-au împărțit în mai multe echipe și au pornit căutările în jurul localității Brebu și a localităților învecinate, în zona gării, pe câmpurile din jurul satului, dar fără a-l găsi pe bărbatul dispărut. Polițiștii au porni și ei căutările în cursul aceleiași zilei, cu sprijinul localnicilor din Brebu.

În 25 mai 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, împreună cu jandarmi de la Jandarmeria Caraș-Severin, pompieri ai ISU Semenic, angajați de la Ocolul Silvic Păltiniș, reprezentanți de la Primăria Brebu și localnici din comuna Brebu, au continuat căutările bărbatului de 39 de ani din Brebu, dispărut de la domiciliu la data de 16 mai 2021.

În total, peste 40 de polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari, reprezentanți ai administrației publice locale, localnici și membri de familie ai persoanei dispărute, împărțiți în echipe de căutare, au continuă căutările bărbatului în extravilanul localității Brebu și satelor aparținătoare, în zonele împădurite, în zona sălașelor, stânelor, la casele și clădirile izolate și părăsite și alte locuri din zonă.

La căutări au fost aduși doi câini polițiști, unul de căutare și celălalt antrenat în descoperirea cadavrelor, cel din urmă aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În paralel, polițiștii au continuă căutările și verificările pe raza municipiilor, orașelor și comunelor, în vederea identificării bărbatului de 39 de ani.

Foto si video de la cautari din arhiva infocs.ro

Comentarii

comentarii

One thought on “NEWS ALERT Descoperire macabra la Brebu – Cadavrul unui bărbat descoperit într-un sălaș VIDEO

Comments are closed.