NEWS ALERT Moarte suspectă în Katanga – Tânăr de 20 de ani găsit mort într-o mașină

Moarte suspectă în Katanga – Tânăr de 20 de ani găsit mort într-o mașină. Alertă noaptea trecută în cartierul Calea Caransebeșului. Trupul unui tânăr de aproximativ 20-25 de ani, a fost găsit fără suflare într-un autoturism parcat în zona fostului ,,club muncitoresc” din zona cunoscută de reșițeni sub numele de Katanga. Un membrii unui echipaj de poliție ce patrula în zonă, a observat într-o parcare un autoturism ce avea luminile aprinse. Având în vedere ora – 2:30 din noapte, polițiștii s-au apropiat de autoturism unde au văzut pe bancheta din spate un bărbat cu fața în jos. Polițiștii l-au întrebat ce caută acolo la acea oră, dar nu au primit nici un răspuns.

Polițiștii au intrat imediat în alertă și au deschis ușa mașinii care era descuiată. Oamenii legi au constatat că este vorba de un bărbat tânăr de maxim 25 de ani, care nu mai era în viață. La fața locului au sosit un echipaj de ambulanță și mai multe echipaje de criminaliști și polițiști care au început cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat acolo.

Moarte suspectă în Katanga – Tânăr de 20 de ani găsit mort într-o mașină. Folosindu-se de numerele mașinii, polițiștii au contactat proprietarul – o femeie – care a fost adusă la fața locului. Aceasta a rămas împietrită de groază când a realizat că tânărul mort este fiul său. Pe surse am aflat că tânărul ar fi consumat ocazional unele substanțe psihotrope. Cert este că în această dimineață, în zonă și în Reșița, au avut loc mai multe percheziții la adrese unde locuiau suspecți  bănuiți de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. 6 suspecți au fost reținuți și duși la audieri. Vezi aici https://www.infocs.ro/perchezitii-domiciliare-in-resita-la-persoane-banuite-de-distribuirea-de-psihoactive/

Informațiile au fost obținute pe surse și pot suferi modificări în funcție de mersul anchetei. O poziție oficială va fi oferită de IPJ la timpul potrivit.

Comentarii

comentarii