Actualitate

NEWS ALERT VIDEO Bărbat de 35 de ani strivit de propria maşină pe drumul spre Sura

UPDATE Barbatul are 26 de ani si este din Valiug.

Tragedie pe drumul spre Sura, un tânăr de 35 de ani a fost strivit de maşină pe care o conducea. Acesta se afla într-o camionetă ce transporta trunchiuri de copac tăiate la metru. La un moment dat, în zona cartierului Colonia Baraj, mașina încărcată cu lemn a intrat în balans și s-a răsturnat rostogolindu-se de pe drum și până în fundul râpei pe unde curge Bârzava. Din nefericire, șoferul a fost aruncat prin geam și strivit de greutatea mașinii. Probabil că dacă purta centură de siguranță, scăpa cu viață.

La fața locului au ajuns echipajele ambulantei, pompierii și poliţia. Cu toată intervenţia medicilor și a personalului de pe ambulantă, pentru bărbatul de aproximativ 35 de ani nu s-a mai putut face nimic. Șoferul nu avea nici un act la el și nu a putut fi identificat de polițiști.

Se pare că șoferul ar fi vrut să facă o manevră de ocolire a unor gropi din carosabil și ar fi pierdut controlul volanului. În acest moment, situaţia este cel puţin ,, tipic românească”. Mai exact, cadavrul șoferului este lângă mașina răsturnată fiindcă ……nu se găsește o mașină cu care acesta să fie transportat la morgă. Personalul medical de pe ambulanta şi-a făcut treaba şi maşina a plecat. După cum se ştie, maşina ambulantei nu are voie să transporte persoane decedate. La această oră, polițiștii caută o soluție pentru a rezolva această problemă. La Reşita şi în România, Serviciul de medicină legală este privat şi singurii care transporta persoane decedate sunt cei de la pompele funebre. Cum nu se ştie identitatea bărbatului, probabil că aceştia refuza să transporte cadavrul de teamă că nu îşi vor recupera banii de transport.

Acestea sunt date preliminarii ce pot suferii modificări în funcție de anchetă poliției și a procurorilor. Vom reveni cu un material video complet.

Comentarii

comentarii

One thought on “NEWS ALERT VIDEO Bărbat de 35 de ani strivit de propria maşină pe drumul spre Sura

  • Prieteni mei!!! Viteza se adaptează la condițiile de drum….prin urmare primăria nu are nici o vina, chiar și în condiții de drum perfect tot s-ar găsi cate unu sa nu adapteze viteza la condiții de drum…și atunci tot primăria ar fi devina??? Ca a asfaltat. Dumnezeu să-l odihnească.

Comentariile sunt închise.