Nici măcar pe trecerea de pietoni nu mai ai siguranță din cauza bețivilor

accident-trecere-pietoniÎn după-amiaza zilei de 19.05.2014, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs pe strada Republicii din Oţelu Roşu în urma căruia o persoană a fost rănită grav.
Echipajul sosit la faţa locului a constatat, din primele verificări, că în timp ce R.V., în vârstă de 42 ani, conducea un autoturism, din direcţia Caransebeş spre Haţeg, nu a acordat prioritate de trecere şi a lovit un bărbat în vârstă de 58 ani, care traversa strada regulamentar.
În urma accidentului pietonul a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto rezultatul a fost pozitiv. Acestuia i-a fost recoltată şi o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge

Comentarii

comentarii