Nicolae Grindeanu – seful ISJ Caras Severin, a demisionat

După vreo 10 ani – cu intermitențele politice de rigoare, de șefie la Inspectoratul Școlar al județului Caraș Severin, Nicolae Grindeanu, și-a prezentat azi demisia în cadrul unei ședințe. Cunoscătorii spun că era ,,un film cu final așteptat” ceea ce s-a întâmplat azi. Motivul – noua decizie a premierului Cioloș privind ocuparea funcțiilor la nivel de țară.

Este cunoscut faptul că în Caraș Severin, funcția de de șef al ISJ era ocupată prin numire și nu prin concurs, așa cu spune legea. Cert este că în Caraș Severin, acest concurs a fost organizat de vreo trei sau patru ori, dar de fiecare dată, nimeni – dar absolut nimeni, nu a vrut funcția de inspector general al ISJ, dar nici pe aceea de inspector sef adjunct.

In aceste situații, legea spune că se numește un șef direct de la Ministerul Învățământului. Nicolae Grindeanu este dascăl de o viață, este pensionat și are 69 de ani. Dânsul a spus că a demisionat din motive personale. Până la organizarea unui nou concurs, la cârma ISJ Caraș Severin, a rămas acum inspectorul școlar adjunct, Rodica Vesa.

Comentarii

comentarii