Nicusor Vasilescu – Dileme politice in curs de rezolvare – să fiu primar al oamenilor, nu al unor partide

Fostul primar al orașului stațiune Băile Herculane, la insistențele noastre, a făcut unele precizari legate de viitoarul drum politic acum cu cțteva luni înaintea alegerilor locale. Întrebat despre relația sa cu partidele de pe eșicherul politic actual, Nicușor Vasilescu a spus că: ,, Începând cu anul 2019 şi până în prezent, am fost apropiat de PSD şi chiar intenţionam să candidez la primăria Herculane din partea acestui partid. Într-un an de zile, conducerea județeană, nu a considerat că e necesar și important să lămurească acest aspect şi astfel s-a creat o situația de incertitudine care mă face să mă gândesc ce trebuie să fac în perioada imediat următoare.

 

Sunt hotărât să candidez la alegerile locale, pentru postul de primar al orașului, lucru pe care l-am făcut public, dar o fac cu un singur scop, să fiu primar al oamenilor, nu al unor partide, care nu tot timpul, reprezintă interesele cetățenilor, aşa cum e normal”.

 

Fostul edil a mai spus că: ,,Din discuţiile cu cetăţenii din Herculane, am înţeles că este important să-mi aleg cu grijă, echipa cu care mă prezint în fața lor la alegerile locale și așa am să fac. Chiar dacă PSD este într-o situație delicată, cetățenii din Herculane, nu mi-au arătat că ar fi o problemă dacă aş candida din partea acestui partid, deoarece, ei mă cunosc şi nu analizează partidul ci doar pe cei care se prezintă în faţa lor la alegerile locale, dar situația din PSD Herculane și chiar Caraș Severin, mă determina să nu i-au în calcul, posibilitatea de a candida din partea acestui partid, sau de a intra într-o eventuală competiţie internă, pentru a-mi câştiga dreptul de candidat PSD”.

 

,,În cursul acestei săptămâni, o să discut cu lideri ai unor formațiuni politice și o să comunic hotărârea pe care o voi lua și în eventualitatea că voi candida din partea unui partid politic. În scurt timp, îmi voi prezenta echipa cu care mă prezint în fața cetățenilor din Herculane.

Nicusor Vasilescu – Dileme politice in curs de rezolvare . Precizez faptul că în această perioadă, nu am fost membru PSD sau al altei formațiuni politice” a mai declarat Nicusor Vasilescu pentru www.infocs.ro

Comentarii

comentarii