Nimeni nu urcă în autobuzele din Reșița fără mască VIDEO

Nimeni nu urcă în autobuzele din Reșița fără mască și se pare că reșițenii s-au conformat și s-au obișnuit cu acest accesoriu în mijloacele de transport public în comun.

Pe lângă obligativitatea purtării măștii, operatorul de transport din municipiul de pe Bârzava a intensificat în ultimul timp măsurile anti-Covid. Chiar dacă crează un disconfort călătorilor, reșițenii se conformează și poartă mască în autobuze. 

Nimeni nu urcă în autobuzele din Reșița fără mască. Pentru a nu se crea aglomerație în mijloacele de transport, TUR Reșița a suplimentat numărul autobuzelor. Unii mai poartă masca incorect sub nas sau chair sub bărbie, iar uneori în mijloacele de transport mai urcă și persoane care nu poartă mască, însă acestea sunt repede admolestate de restul călătorilor. Reșițenii spun că le place sau nu masca trebuie purtată pentru a se proteja.

Conducerea firmei de transport public în comun din Reșița a luat încă de la apariția primelor cazuri din România o serie de măsuri atât pentru protecția pasagerilor cât și pentru a angajaților. Acum odată cu creșterea numărului de îmbolnăviri măsurile au fost intensificate.

Nimeni nu urcă în autobuzele din Reșița fără mască. Pentru a nu se crea aglomerație în mijloacele de transport, TUR Reșița a suplimentat numărul autobuzelor pe principalele trasee și la oarele de vârf.

Comentarii

comentarii