Nimic nou, parca ne-am obisnuit – Schimbare drastică a vremii în următoarele 24 de ore

Va fi o schimbare drastică a vremii în următoarele 24 de ore. Astăzi va fi caniculă și temperaturile vor urca până la 37 de grade Celsius, disconfortul termic va fi accentuat, însă în această noapte și mâine vor fi ploi torențiale, vijelii și grindină.

„La vest de teritoriul țării noastre, acționează un front atmosferic rece, care în următoarele 24 de ore va ajunge să afecteze și România, începând cu partea vestică. Din această seară așteptăm manifestări de instabilitate atmosferică accentuată, în primă fază în vestul teritoriului, iar mâine, treptat, în centru, în nord, iar mâine seară și în sud și sud-est. Marți, în mai toate zonele țării, temperatura nu va trece de 20 de grade. Urmând ca de miercuri să intrăm într-un proces de încălzire treptată.”, a precizat Mihai Huștiu, meteorolog ANM pentru https://www.antena3.ro/actualitate/social/alerta-meteo-dupa-un-sfarsit-de-saptamana-canicular-urmeaza-furtuni-violente-429140.html.

În cea mai mare parte a zonelor de câmpie şi de podiş, în Oltenia, Muntenia şi local în Moldova şi Transilvania, duminică vremea va fi în continuare caniculară, cu temperaturi maxime de 35 – 36 de grade Celsius..

 

Comentarii

comentarii