O adolescentă de 18 ani a dispărut de acasă. Apelul făcut de tatăl elevei de liceu

Este alertă la Reșita, unde o adolescentă de 18 ani a dispărut ieri (n.r. luni – 16 ianuarie 2016) după-amiaza. Anunțul a fost făcut chiar de mătușa tinerei, care a ajuns acasă în jurul orei 18.00 și a văzut că adolescenta este de negăsit.

Casandra Șuteu este elevă în clasa a XII-a, la un liceu din Reșița, și locuia împreună cu mătușa ei, care a și semnalat poliției dispariția tinerei.

Părinții fetei, care locuiesc în Aiud, sunt disperați. Casandra a fost văzută ultima dată în data de 16 ianuarie, în jurul orei 14, în gara din Timișoara. Telefonul mobil al adolescentei a fost închis.

Tânăra are 1,6 metri înălțime, părul brunet închis și ochi căprui. Ultima dată când a fost văzută purta un palton crem-maroniu cu glugă, colanți negri și pantofi sport marca Adidas, de culoare albă. Tânăra avea în spate un ghiozdan.

Tatăl Casandrei face apel la toate persoanele care pot oferi informații legate de acest caz să apeleze Poliția Reșița, la numerele de telefon – 0255502603/0255502604
Antena3.ro https://www.antena3.ro/actualitate/locale/alerta-in-resita-o-adolescenta-de-18-ani-a-disparut-de-ieri-de-acasa-apelul-facut-de-tatal-elevei-396086.html

 

Comentarii

comentarii