O familie din Slatina Timiș si-a pierdut viața aseară sub un autocamion pe DN6 VIDEO

O familie din Slatina Timiș si-a pierdut viața aseară sub un autocamion pe DN6. Două persoane, soț și soție, din Slatina Timiș, și-au pierdut viața astă-noapte într-un groaznic accident de circulație. Conform datelor de la IPJ Timiș, impactul dintre autoturismul în care se aflau cei doi soți și un autocamion, a avut loc la ora 23:30 pe DN6, la ieșire din Lugoj spre Caransebeș, în apropiere de Găvojdia. Practic, autoturismul a intrat mai bine de jumătate sub autocamionul de mare tonaj.

Pompierii militari de la Detașamentul Lugoj sosiți la fața locului, s-au chinuit mai bine de două ore pentru a scoate victimele din mașina strivită.

Conform primelor informații, accidentul s-a produs în momentul în care șoferul autoturismului, ar fi pierdut controlul volanului. Mașina a pătruns pe contrasens și s-a strivit sub autocamion. Practic, cei doi nu au mai avut nicio șansă. Cei doi erau soț și soție, se întorceau de la muncă din Germania și probabil se grăbeau să ajungă cât mai repede acasă. Bărbatul avea 41 de ani, iar femeia care îl însoțea, avea 37 de ani.

foto Raoul Jurchela tion.ro

Comentarii

comentarii