O întrecere cu autoturismele l-a costat viața pe un tânăr de 18 ani

În noaptea de Vinerea Neagră, la ora 00.30, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre faptul că la ieșirea din localitatea Zervești către Muntele Mic, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 18 ani din Caransebeș conducea un autoturism, pe DJ 608A, la ieșirea din localitatea Zervești către Borlova, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind cu autoturismul în afara părții carosabile, fiind proiectat ulterior într-un copac de marginea drumului.
Apoi autoturismul ar fi fost proiectat într-un alt copac de pe sensul invers de deplasare.

În urma accidentului conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, aflat singur în mașină, a decedat la fața locului.

La locul accidentului a mai fost găsit un al doilea autoturism, ieșit în șanțul de pe marginea drumului, condus de un bărbat de un tânăr de 18 ani, din Caransebeș.

Între cele 2 autoturisme nu au fost identificate urme de impact.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Localnicii spun ca porțiunea de drum de la Zervesti și pana intersecția cu DN6 în zona sensului giratoriu, se transformă într-o adevărata pistă de încercări pentru unii șoferi teribiliști.

Comentarii

comentarii

One thought on “O întrecere cu autoturismele l-a costat viața pe un tânăr de 18 ani

  1. Deci nu era pe „drumul mortii” … ???
    Daca era pe „drumul mortii” erau vinovate autoritatile, dar asa … sunt vinovati cei care au plantat cei doi pomi pe arginea drumului. Aia trebuie neaparat interogati … de ce au plantat pomii acolo ???

Comments are closed.