O mana de ajutor pentru profesorul Ciprian Purea de la artiștii reșițeni – Concert de binefacere VIDEO

Concert de binefacere pentru susținerea tânărului profesor Ciprian Purea. Mai mulţi artişti de renume de muzică clasică din lumea artistică reșițeană, vor participa la un concert de caritate pentru susţinerea profesorului Ciprian Purea din Oravița. Profesorul Purea a este grav bolnav și a fost de mai multe ori internat la mai multe clinici din țară și din Bucureşti, fiind suferind de o boală autoimună.

Pentru salvarea vieții lui, este nevoie de o intervenție chirurgicală de specialitate ce poate fi efectuată doar într-o clinică din Rusia. Suma de care este nevoie depășește cu mult puterea financiară a familiei și prietenilor. Mai mulți profesori și totodată oameni de cultură din Reșița și județ, i-au întins o mână de ajutor profesorului Ciprian Purea și au organizat un concert de binefacere ce va fi susținut de soliști de renume: Prof. George Gassenheimer, prof. Eduard Ailenei, prof. Mihály Cristea alături de eleva sa Flavia Covianici, prof. Gertrud Stetco, și profesorul organist Cristian Roșoagă.

Concertul de binefacere va avea loc la Biserica Romano-Catolică “Preasfânta Treime” Reșița, cartierul Govândari, în ziua de Duminică, 23 Mai, ora 17. În cadrul spectacolului vor fi interpretate piese din creația compozitorilor: J. S. Bach, G. Fr. Händel, W. A. Mozart, Fr. Liszt, C. Gounod, C. Franck, Grigoraș Dinicu, C. C. Nottara, G. Young, Senneville, și J. Radnich. Intrarea este liberă și nu uitați că o sumă oricât de mică donată, poate ajuta la salvarea vieții unui om. Picătură cu picătură s-a format și marea.

Comentarii

comentarii