O ședință furtunoasă în Consiliul Local Păltiniș VIDEO

Ședință de consiliu local cu scandal la Păltiniș. Subiectul care a aprins spiritele a fost un schimb de terenuri necesar construirii unui teren sintetic de fotbal.

Unii dintre consilieri spun că schimbul nu ar fi echitabil, alții au probleme cu amplasarea terenului, chiar în apropierea bisericii din satul Rugi.

Şedinţa cu scandal în Consiliul local Păltiniş. Pe ordinea de zi a forului deliberativ se afla un schimb de terenuri. Terenul din satul Rugi urma să fie fie dat la schimb cu unul din Păltiniş însă consilierii locali spun că operaţiunea nu ar fi fost în folosul comunităţii, terenul din Păltiniş având o valoare mai mare decât cel din Rugi.

Pe de altă parte pe terenul cu pricina din localitatea Rugi primăria ar urma să construiască un teren de fotbal. Nu ar fi fost asta problema, ci faptul că era prea aproape de biserică.

Unii dintre consilierii locali și dintre locuitorii satului Rugi nu au fost de acord cu schimbul de teren și nici cu amplasarea viitorului teren de fotbal și anume foarte aproape de biserica din sat.

Proiectul ce viza schimbul de terenuri a fost respins, urmând să fie rediscutat în următoarea şedinţă de consiliu local.

 

Comentarii

comentarii