O ședință furtunoasă și fără final în Consiliul Județean unde s-a împărțit sărăcia cu scandal VIDEO

Împărțirea banilor de la consiliului județean Caraș-Severin în vederea  re-echilibrării bugetelor primăriilor din judeţ a fost cu scandal. Primarii liberalii s-au considerat nedreptățiți, social-democraţii spun ,,că aşa este politica”. În cele din urmă votul a fost amânat până în februarie deoarece președintele consiliului județean Caraș-Severin Romeo Dunca a retras hotărârea.

Propunerea președintelui consiliul județean Romeo Dunca de a împărțit banii pentru reechilibrarea bugetelor primăriilor în mod echitabil, adică jumate la primăriile liberale și jumate  la cele social-democrate nu a fost primită, iar aleșii PSD au venit cu propria lor variantă.

Primarii liberali nu au fost mulțumiți de varianta social-democraților. Pe de altă parte, primarii social-democrați spun că hotărârea ar trebui adoptată fără amânare. Președintele consiliu județean Romeo Dunca, a catalogat-o ca ,,fiind rușinoasă”.

Hotărârea a fost retrasă înaintea votului, însă propunerea va fi repusă pe masa de social-democrați în aceiași forma.

Împărțirea social-democrată a banilor pentru reechilibrarea bugetelor primăriilor din județ din Consiliul Județean Caraș-Severin nu a rămas fără ecou din partea edilului Reșiței. „Sunteți un maestru de alba-neagra”, i-a spus Ioan Popa lui Ioan Crina după ce acesta a alocat municipiului de pe Bârzava doar 750 mii lei.

Aceasta a fost reacția dură a primarului Ioan Popa în cadru ședinței Consiliului Județean Caraș-Severin după ce social-democrații și aliații lor, majoritari în în forul deliberativ au repartizat banii pentru reechilibrarea bugetelor primăriilor din județ. Reșiței i-au fost atribuiți doar 75 mii de lei, deși primarul spera la 7 milioane de lei. În cadrul Ședinței de Consiliu local edilul municipiului de pe Bârzava a catalogat gestul aleșilor județeni din Reșița drept sabotaj.
Ioan Popa a mai declarat ca va face un panou cu chipurile consilierilor județeni reșițeni care votează împotriva Reșiței.

Comentarii

comentarii