FOTO O tânără șoferiță de numai 19 ani, a murit aseară într-un accident la Măru

Poliţia a fost sesizată prin Apel Unic de Urgenţă 112, că pe DJ 683 Oțelu Roțu – Poiana Mărului, lângă troița de la intersecția cu Măgura, s-a produs un grav accident de circulaţie.
DSCN8416
O tânără în vârstă de 19 ani, domiciliată în Oţelu Roşu, conducea un autoturism din direcţia Măru către Zăvoi şi datorită vitezei şi a lipsei de experienţă, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers şi s-a oprit cu autoturismul în staţia de reglare a gazelor naturale Măgura pe care a avariato.

La fața locului au sosit pompierii și amulanța. În urma accidentului, o conductă de gaz a fost avariată. Pompierii au izolat zona până la remedierea avariei.
DSCN8423
În urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto. În autoturism, se mai aflau patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani care au fost răniţi.

DSCN8429

Tânăra se pregătea să susțină examenul de bacalaureat și era foarte iubită de colegi și în comunitate. Sute de colegi și prieteni i-au lăsat Carminei mesaje de părere de rău și au transmis condoleanțe familiei.
DSCN8523
Dumnezeu să o ierte.


Comentarii

comentarii

One thought on “FOTO O tânără șoferiță de numai 19 ani, a murit aseară într-un accident la Măru

  • 3 iunie 2015 la 22:45
    Permalink

    Dumnezeu sa o odihneasca ! Mult prea devreme a parasit aceeasta lume !! Pacat !

Comentariile sunt închise.