O valiză goală abandonată pe un trotuar la Reșița a pus pe jar autoritățile din vestul țării VIDEO

O valiză abandonată pe un trotuar  din Reșița a pus pe jar autoritățile din Vestul țării și a dat peste cap traficul din municipiul de pe Bârzava mai multe ore. Din cauza valizei misterioase mai multe persoane au fost evacuate, iar mai multe străzi au fost închise.

În această dimineață, în jurul orei 10.30, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că pe bulevardul A.I.Cuza din Reșița, în apropierea unui bloc de locuințe, este o valiză abandonată. Zona de intervenție a fost delimitată, accesul și circulația în zonă fiind restricționate atât pietonilor, cât și autovehiculelor, iar mai multe persoane au fost evacuate din apartamentele lor.

Locuitorii din zonă văzuseră valiza încă de dimineață însă nu i-au dat nicio importanță, mai mai mult păreau sceptici în ceea ce privește conținutul ei. După mai multe la fața locului a venit echipa de pirotehniști trimisă de la Timișoara pentru a gestiona situația în cazul în care valiza ar fi conținut materiale periculoase.

După deschiderea valizei abandonate pe bulevardul A.I.Cuza din Reșița, echipa de intervenție pirotehnică a stabilit că aceasta era goală. Circulația rutieră și pietonală în zonă au fost reluate în condiții normale după circa 3 ore. 

Comentarii

comentarii

One thought on “O valiză goală abandonată pe un trotuar la Reșița a pus pe jar autoritățile din vestul țării VIDEO

Comentariile sunt închise.