O zi fără maşini, dar cu sute de biciclişti, la Caransebeş VIDEO

bicicleteleCaransebeşenii au lăsat deoparte maşinile şi au ales bicicleta ca mijloc de transport pentru o zi. Sute de biciclişti au ieşit pe străzile municipiului pentru a arăta că le pasa de mediul înconjurător, dar şi de sănătatea lor. Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul Săptămânii Mobilităţii Europene.
Săptămâna Mobilității Europene s-a desfășurat pe întregul continent în perioada 16-22 septembrie și a inclus mai multe activități care care să promoveze formele alternative de transport ecologic. Clubul Montan și Primăria Caransebeș au organizat la sfârșitul săptămânii trecute ”Ziua fără mașini”, un eveniment menit să aducă în atenția comunității importanța unui mediu curat. Mersul pe bicicletă reduce poluarea aerului, sporește calitatea vieții și crește starea de sănătate a populației. Astfel, caransebeșenii de toate vârstele au răspuns apelului organizatorilor și s-au prezentat cu sutele la startul din fața Primăriei.
La finalul traseului bicicliștii au fost întâmpinați de primarul Marcel Vela, care le-a înmânat tuturor diplome din partea Primăriei Caransebeș.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments