Oameni cu suflet au salvat un suflet in puterea noptii VIDEO

Gest de OM adevărat care iubeşte şi respecta orice formă de viaţă. Aşa s-ar putea concentra în doar câteva cuvinte gestul unor tineri din Reşita În puterea nopţii, ei au găsit în mijlocul drumului, în zona Triaj, un biet câine maidanez lovit de o maşină. Bietul animal se zvârcolea de durere şi nimeni nu a oprit. Au trecut câteva maşini, dar doar au trecut. Nu i-a păsat nimănui de durerea şi urletele unui animal lovit de o masina şi abandonat în drum.

Şi totuşi, cineva a oprit. Au oprit două maşini. Şi nu doar că au oprit, dar după ce au văzut despre ce este vorba, au şi acţionat. Au acoperit bietul animal cu o pânză şi l-au liniştit cât de cât, să nu se mai zbată. Apoi, au sunat la mai multe numere de telefon, la asociaţii şi medic veterinari, dar nimeni nu le-a răspuns în puterea nopţii. Unul dintre tineri, a plecat şi a adus acolo cu maşina o tânără care la fel de inimoasa ca şi ei, nu s-a sfiit de faptul că animalul este rănit, că sângera. L-au luat şi l-au urcat în autoturism după care l-au dus acasă la unul dintre ei ca să ajute animalul.

Deci? Mai există speranţă? Cât timp România şi Reşita mai au asemenea tineri adevăraţi, cu suflet şi inima mâloasă, încă mai există speranţă. Am încercat să-i întrebăm câteva cuvinte, dar şi-au văzut de treaba. Câinele şi viaţa acestuia erau mult mai importante.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Oameni cu suflet au salvat un suflet in puterea noptii VIDEO

  1. Frumos si minunat de uman ,nu doar gestul ci chiar fapta acelor tineri! Mă inclin cu respect! Inseamna ca speranta intr-o generatie frumoasa si sensibilă la tot ce e in jur,nu a pierit.

Comments are closed.