Oaspeti dragi la portile DSV Caras Severin – procurorii DNA

DNA LA DSV – 3 ipoteze

Sediul Directiei Sanitar-Veterinare Caras-Severin a fost vizitata de procurorii DNA. Acestia au intrat in biroul directorului si nu auiesit de acolo ore intregi, cautand acte in vederea ridicarii. Speculatiile legate de acest caz au inceput sa curga, si au fost lansate cel putin 3 ipoteze care ar putea avea legatura cu perchezitiile.

[youtube id=”EV6B-7nlHYA”]

Sediul Direcției Sanitar-Veterinare Caraș-Severin a percheziționat astăzi de o echipă de procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Niciunul dintre angajații instituției nu a știut să dea detalii în acest sens, vizita procurorilor petrecându-se pe neașteptate.

Surse neoficiale au lansat două ipoteze cu privire la perchezițiile DNA, ambele având legătură cu boala limbii albastre sau Blue Tongue, ce a lovit rumegătoarele din județul Caraș-Severin în această toamnă.

Una dintre ipoteze ar avea legătură cu despăgubirile proprietarilor de animale care au murit din cauza acestei boli. A doua ipoteză rezultă din prima, și ar putea viza moartea celor doi zimbri aduși în județ, care, potrivit analizelor de laborator, ar fi avut această boală. Purtătorul de cuvânt al DSV, Radu Tătaru a infirmat ambele ipoteze.

O altă ipoteză ar putea avea legătură cu perchezițiile din această vară de la mai multe societăți comerciale din județ, dar nici această informație nu a fost confirmată oficial. În acea perioadă au existat acuzații potrivit cărora Direcția Sanitar-Veterinară ar fi închis ochii la abateri grave ce ar fi avut loc la mai multe societăți comerciale.

Contactat telefonic, procurorul-șef al DNA Timișoara, Tamaș Shiffbeck, nu a putut da detalii legate de percheziții. El a declarat că are loc o acțiune de ridicare de acte, iar cercetarea se face strict pe faptă, nefiind vizată nicio persoană.

[youtube id=”QUB4jeddvRw”]

Comments

comments

Powered by Facebook Comments