Observator de bun simț- A murit tata!

Am să vă povestesc ceva; a murit tata!!
Nu mi-e ruşine să spun că din multe motive nu am avut posibilitatea practică în ultimii doi ani de al ţine acasă, aşa că prin pile şi relaţii am reuşit să-l duc la un azil.
Verificând de curiozitate, sau din întâmplare C.I a sa, am constatat că tata, un om de 80 de ani şi cu un grad foarte avansat de Alzheimer, pe data de 29 iulie a participat la referendum!!!
Daţi-mi voie să mă întreb cum un bătrân asistat, autist şi cu pamperşi avea treabă cu politica românească?
Cuantificând ceea ce pot demonstra, mă gândesc câte astfel de persoane din ţara asta au fost folosite în interesul PD-L sau USL?
…N-am cum să mă revolt altfel decât spunându-vă vouă prietenilor mei.
Dacă consideraţi că mesajul meu este unul ce merită să fie distribuit, haideţi să încercăm să acuzăm făţărnicia şi demagogia unora sau altora dintre cei ce fac spume la gură încercând să ne tot convingă de curăţenia lor morală!

Gelu Ardeleanu

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Un comentariu la „Observator de bun simț- A murit tata!

 • 3 august 2012 la 1:27
  Permalink

  USL A CERUT ACTUALIZAREA DATELOR ÎN 15 IULIE ! PDL S-A OPUS VEHEMENT !!!!
  Pedeliştii, supăraţi că nu au fost număraţi şi morţii de pe listele electorale
  Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că decizia CCR trebuie respectată, dar că, în acelaşi timp, se constată „iresponsabilitatea politică absolută a Guvernului”, pentru că nicăieri în lume nu se stabileşte numărul alegătorilor după încheierea procesului electoral.
  „Evident că trebuie să respectăm decizia Curţii Constituţionale. În acelaşi timp, trebuie să constatăm iresponsabilitatea politică absolută a Guvernului, pentru că în nicio ţară, nici măcar în ţările lumii a treia, nu faci un proces de consultare electorală şi stabileşti numărul alegătorilor după ce se termină”, a declarat Cristian Preda.
  Ce NU spune Preda este că nu Guvernul se ocupă de actualizarea listelor electorale, ci primarii. Iar responsabilitatea revine inclusiv primarilor PDL. Oricum, Puterea a fost împiedicată, indirect, să facă operaţiunea de curăţare a listelor electorale din cauza scandalului internaţional uriaş pe care PDL l-a declanşat şi pe care ameninţa să-l continue dacă s-ar fi actualizat listele electorale.
  În momentul în care reprezentanţi ai USL AU CERUT ACTUALIZAREA DATELOR , pedeliştii au cerut zgomotos să fie păstrate listele de la alegerile locale, asta deşi ştiau şi ei foarte bine, ca şi reprezentanţii Puterii, că pe listele electorale se află şi persoane decedate. Iar problema nu este de ieri, de azi, ce de ani de zile, nerezolvată de nicio Putere.
  ÎNAINTE de data de 15 iulie, senatorul PSD Dan Şova a solicitat Ministerului de Interne, Institutului Naţional de Statistică şi Autorităţii Electorale Permanente să transmită Parlamentului numărul românilor care figurează pe listele electorale permanente.
  Senatorul a spus atunci că populaţia României a scăzut cu două milioane de locuitori din 2002, dar lista cetăţenilor cu drept de vot a rămas neschimbată.
  „Vin şi întreb autorităţile după ce număr de populaţie ne vom ghida la referendum pentru că în conformitate cu cifrele preliminare populaţia României ar fi scăzut cu două milioane însă populaţia cu drept de vot în listele electorale permanente este identică cu cea din 2002. Populaţia scade de la 22,6 milioane la 20,3 milioane, dar populaţia cu drept de vot rămâne identică”, a spus Şova.
  În replică, PDL, susţinut şi de servitorii lui din presă, a ţipat ca din gură de şarpe: listele electorale să fie aceleaşi ca la alegerile locale, cu peste 18 milioane de români cu drept de vot.
  http://www.cotidianul.ro/pedelistii-suparati-ca-nu-au-fost-numarati-si-mortii-de-pe-listele-electorale-190331/

Comentariile sunt închise.