Operațiunea monstrul de Bârzava- VanDame ajutat de doi tineri, a prins un somn de cca 40-45 de kg la Bocșa ,,la baie” VIDEO

Mare veselie mare în cartierul de rromi  Măgura din orașul Bocșa din Caraș Severin. Trei tineri plecați la scăldat, au prins un somn de peste 40 de kg. în zona cascadei de pe Bârzava de la Motelul Bocșa  Și asta cu mâinile goale. 

Toată acțiunea s-a petrecut pe râul Bârzava. Unul dintre tineri veniți la baie cu trupa de pe Măgura, a văzut ceva mișcând în apa mica, spre mal. Realizând că este vorba de un pește mare, tinerii au intrat în baltă și cu mâinile goale, au prins ,,monstrul”. 

Vestea cu cele întâmplate a ajuns în comunitatea de rromi Măgura. Cu mic, cu mare, măgurenii au venit să vadă ,,monstrul” și să ajute la transportul său. Veselia a fost și mai mare când tinerii au anunțat că peștele va fi gătit și împărțit membrilor comunității. 

Despre momentele vesele, comentarii și păreri – toate acestea rămân la latitudinea cititorului. Mai trebuie adăugat că dacă Vandame a prins somnul, video l-a realizat …Maradona Gaby.  

Comentarii

comentarii