Ori fără permis, ori beți la volan: de pe agenda polițiștilor cărășeni

Fără permis de conducere

Poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Bouţar şi Rusca Montană au depistat în trafic, pe D.J. 684, pe raza comunei Rusca Montană, un bărbat care conducea un motociclu.
Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că C.M., în vârstă de 28 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere

Lucrătorii Poliţiei Oraşului Moldova Nouă, în timp ce desfăşurau activităţi în trafic, au oprit pentru control un moped condus de către O.V., de 44 ani, domiciliat în Moldova Nouă.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că O.V. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv.
Conducătorului mopedului i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană având alcoolemie în sânge.

La volan sub influenţa alcoolului

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au depistat în trafic un autoturism ce circula pe str. Moise Groza din municipiu. Conducătorul auto, A.S., de 30 ani, domiciliat în Oraviţa, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa unde a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Comentarii

comentarii