Pagube de aproape 25 de milioane de lei in urma inundatiilor din judet VIDEO

Pagube de aproape 25 de milioane de lei in urma inundatiilor din judet. Aproape 24,5 de milioane de lei, aceasta este valoarea pagubelor produse în Caraș-Severin de către inundațiile produse la finele lunii iunie și începutul lunii iulie. Instituția Prefectului -Județul Caraș-Severin a transmis către Guvernul României proiectul de hotărâre pentru aprobarea banilor necesari îndepărtării pagubelor produse.

114 sate și cartiere din 48 de comune și orașe din Banatul de munte au fost afectate de inundațiile produse la finele lui iunie și începutul lui iulie. Sute de gospodări, case, grădini și terenuri agricole, dar și drumuri și poduri de interes județean și local au fost afectate de inundațiile produse pe râurile Bistra, Caraș, Pogăniș, Timiș și Bârzava și ale afluenților acestora.

Pagube de aproape 25 de milioane de lei in urma inundatiilor din judet. În urma retragerii apelor pagubele au fost evaluate la peste 24,48 milione lei, sumă care a fost solicitată guvernului pentru îndepărtarea pagubelor și efectelor produse de inundații.

Comentarii

comentarii