Patru cetăţeni români duşi la audieri, într-un dosar de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Naidăş, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au pus in executare patru mandate de aducere pentru persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.
* Persoanele in cauza au fost reţinute pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentate, în cursul zilei de astazi, Judecătoriei Moldova-Nouă, cu propunere de arestare preventivă.

In continuarea cercetărilor desfasurate într-un dosar penal privind contrabanda cu tigari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate, sub coordonarea Procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, poliţiştii de frontieră judiciari din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au procedat, in data de 08.03.2016, la punerea în executare a unui număr de 4 mandate de aducere a unor persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

Pe numele celor patru, cetateni romani domiciliati pe raza judetului Caras-Severin cu varste cuprinse intre 25 si 38 ani, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de azi, 09.03.2016, persoanele în cauză sa fie prezentate Judecătoriei Moldova-Nouă, cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim ca in data de 20.02.2016, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Naidăş au efectuat o percheziţie la domiciliul lui Dumitru C., în vârstă de 73 de ani, de pe raza judeţului Caraş-Severin, persoană suspectă de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile, în urma căreia a fost descoperită cantitatea de 6.300 pachete de ţigări netimbrate.

Comentarii

comentarii