Patru dintr-o lovitura: hot, fara permis, beat si a mai si provocat si un accident

Un bărbat din Reșița este cercetat de polițiști pentru că a sustras un autoturism pe care l-a condus sub influența alcoolului și fără a poseda permis. De asemenea, cel în cauză a avariat autoturismul în proporție de 30%.

Polițiștii din Bocșa efectuează cercetări față de un bărbat de 31 de ani, din Reșița, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt de folosință, distrugere, conducerea unui autovehicul fără permis și sub influența alcoolului.

În fapt, la data de 26 februarie a.c., în jurul orei 03.30, bărbatul s-a deplasat pe strada Binișului din Bocșa unde, în parcarea unui restaurant, a găsit un autoturism cu motorul pornit, fără ca vreo persoană să fie în preajma lui. Cel în cauză s-a urcat la volan deplasându-se pe strada Republicii, înspre Reșița, iar după aproximativ 1 km a lovit un chioșc de ziare situat pe partea dreaptă a drumului, după care a intenționat să se întoarcă în parcarea restaurantului de unde a luat autoturismul. La intersecția străzilor Republicii cu Binișului, bărbatul a lovit un indicator rutier, după care s-a oprit într-un mal de pământ.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii din Bocșa l-au găsit pe bărbatul de 31 de ani și pe proprietara autoturismului care a fost avariat în proporție de 30%.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge necesară în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

Comentarii

comentarii