Patrula de Reciclare de la Colegiul Tehnic din Reșița – cea mai activă echipă de voluntari la nivel local

Suntem membrii Patrulei de Reciclare de la Colegiul Tehnic din Reșița și este al treilea an în care ne-am înscris în programul național de reciclare a DEEE, an în care am reușit să obținem premiul pentru cea mai activă echipă de voluntari la nivel local.

Am început sa lucrăm în acest program de educație ecologică pentru că ne pasă de mediul în care trăim. Dorim să determinăm întreaga comunitate să adopte un comportament responsabil față de reciclarea deșeurilor electrice și prin acțiunile noastre să devenim modele si pentru alți tineri.

Premiul obținut recompensează eforturile voluntarilor și ale tuturor susținătorilor Colegiului Tehnic, ne face mândri și ne motivează să continuăm activitatea în program. Elevii implicați în această performanță au câștigat o experiență valoroasă de voluntariat, și competențe de organizare.

Transmitem felicitările echipei tuturor celor care ne-au ajutat și s-au implicat ca deșeurile electrice să fie reciclate, fapt ce este benefic mediului.

Fiecare cetățean, firmă sau instituție care scapă de aparatele electrice vechi în beneficiul programului devin Suporteri al Patrulei de Reciclare și se alătură comunității naționale a organizațiilor ce susțin colectarea responsabilă a deșeurilor electrice în România. și au posibilitatea de a face comenzi gratuite de preluare a DEEE sunând la Telverde 0800444800 și online: http://www.patruladereciclare.ro/colecteaza-deee-cu-noi/ .

 

 

Comentarii

comentarii