Pe 16 septembrie, 10.000 de basarabeni vor ieși în stradă pentru UNIREA cu România

Duminică, la data de 16 septembrie, începând cu ora 14:00, Platforma civică ”Acțiunea 2012” organizează Marșul UNIRII la Chișinău, cu participarea a 10.000 de oameni. Marșul va avea ca punct de început Academia de Științe a R. Moldova (Bd. Ștefan cel Mare 1).
La această dată 10.000 de persoane vor mărșălui pe străzile capitalei cu mesaje de unitate națională. Fii și tu unul din cei 10.000, demonstrând că îți pasă! Vino alături de noi cu un steag tricolor, pentru a duce mesajul mai departe, pentru a cere reunirea Basarabiei cu România și pentru a da un semnal clar clasei politice și
altor cetățeni că UNIFICAREA este indispensabilă, fiind un proces ce nu poate fi negat, datorită numărului mare de susținători. Lucru dovedit în mod repetat și de rezultatele ultimului sondaj din România, prin care e confirmat faptul că Unirea e susținută de aproape 90 % din populație.
Acum în față ai o simplă alegere: fie faci parte dintr-un organism ce scrie istorie, fie dintr-un organism amorf care se lipsește de eforturi de dragul unei amăgitoare stări de bine. Dacă îți pasă cu adevărat, vino alături de noi, pentru a demonstra că împreună putem fi o forță!
Cu această ocazie, Platforma civică ”Acțiunea 2012” invită toate forțele unioniste să se alăture marșului ce va avea loc la 16 septembrie, la Chișinău. Hai să demonstrăm împreună că suntem din ce în ce mai mulți, din ce în ce mai puternici, din ce în ce mai uniți!
Subliniem că impactul pe care îl au marșurile este mult mai mare decât oricare alte activități pe care le-a desfășurat Platforma Civică ”Acțiunea 2012” de-a lungul timpului, anume prin marșuri reușindu-se menținerea subiectului unirii pe agenda publică.
preluare basarabia.net

Comentarii

comentarii