VIDEO Pensionari bătuți și umiliți în public de un cocalar

În cele ce urmează, ne vom referi la un aspect foarte urât al realității românești. Este un lucru foarte grav ce ne privește pe toți și din acest motiv am abordat și noi subiectul. O familie de pensionari împreună cu fiica șe nepoțica de doar câteva luni, a fost pusă într-o situație cel puțin jenantă pe plaja de la Mamaia. Ca să fugă de caniculă, oamenii au mers la mare, la Mamaia. Au căutat un loc aproape de apă și acolo s-au instalat pe o bucățică de pătură după care s-au bucuat de apă și de soare.

Numai că, bucuria le-a fost de scurtă durată. Luați la rost de o matahală – vădit deranjată de ,,nesimțirea” pensionarilor de a pune pe jos o pătură într-un sector cu șezlonguri – acesta s-a răstit la bieți oameni făcându-i în fel și chip. Ba mai mult, nesimțirea acestuia a mers atât de departe încât, după vorbele urâte adresate mai ales bătrânei, cocalarul nu s-a sfiit să o scuipe pe aceasta, iar la riposta femeii, a plesnit-o cu putere peste față. Nu a contat că femeia îi putea fi bunică – cel puțin, că era în preajma unui copil mic. A plesnit-o mișelește, ca vagabonzii, pe repezite. Mișcare pe care matahala a repetat-o după ce femeia a ripostat și ea. După care, nu s-a limitat numai la atât: efectiv a smuls lucrurile oamenilor și i-a scos afară de acolo. După comportament, se pare că individul este concesionarul bucății de plajă de la malul mării.
Agresati (5)
Toate acestea de față cu sute de oameni și cu administratorul plajei. Și cu toate acestea, nici un om de ordine nu a fost în zonă. Ba mai mult, nimeni nu a sunat la 112 sau să intervină în vreo un fel.
Agresati (4)
Un turist a reușit să filmeze toată scena și a pus-o pe internet, iar din toată presa, singurii care au reacționat, au fost colegii de la Antena 1 și Antena 3 care au prezentat cazul pe post.
Lucru pe care îl facem și noi și poate în acest fel se vor sesiza cei în măsură să intervină. Nu de alta, dar chiar nu mai există pic de bun simț în România? Până acolo s-a ajuns încât o matahală cu apucături de animal, să plesnească peste față, în loc public, o bătrână? Credem că încă mai există omenie și oameni care respectă legea în România.
Agresati (1)
Iată și mesajul postat pe internet de autorul filmulețului. ,,Deoarece am am fost informati ca nici un post de stiri nu a preluat materialul postat acum 2 zile cu administratorii plajei ALANDALA din Mamaia , care agreseaza fizic si verbal o familie , am fost rugati sa postam din nou inregistrarea. Dati SHARE poate ajunge unde trebuie”.

Comentarii

comentarii