PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ DE 5 MILIOANE DE LEI

descindere-diicot-Poliţiştii din Caraş-Severin efectuează cinci percheziţii pe raza judeţului, la domiciliile şi sediile mai multor persoane bănuite că ar fi prejudiciat bugetul consolidat al statului român, prin evaziune fiscală, cu 5 milioane de lei.
La data de 7 august a.c., poliţiştii Serviciilor de Investigare a Fraudelor, Ordine Publică, Rutier şi Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Caraş-Severin efectuează cinci percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile persoanelor bănuite.
Percheziţiile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în care sunt vizate şase persoane – reprezentante ale unor societăţi comerciale cu activitate în domeniul prelucrării materialului lemnos – bănuite de evaziune fiscală. Sunt căutate documente şi alte probe care ar fi fost folosite în activitatea infracţională.
Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că cei în cauză ar fi înregistrat în contabilitate facturi fictive de achiziţionare a mărfii (paleţi) şi nu ar fi declarat impozitul pe dividende, prejudiciind astfel statul român cu suma de 5 milioane de lei.
Activităţile beneficiază de sprijinul S.R.I..

Comentarii

comentarii