PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FALSIFICARE DE DOCUMENTE ŞI VALUTĂ FALSĂ

La această oră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice efectuează 14 percheziţii domiciliare şi 2 percheziţii auto, în judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Dolj, la persoane bănuite că ar desfăşura activităţi ilegale de falsificare de documente şi punere în circulaţie de valută falsă.

La data de 23 ianuarie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Timiş şi Dolj, efectuează 14 percheziţii domiciliare şi 2 percheziţii auto pe raza celor 3 judeţe.

Percheziţiile sunt desfăşurate la domiciliile unor persoane bănuite că ar desfăşura activităţi ilegale de falsificare de documente şi punere în circulaţie de valută falsă.

La acţiune participă poliţişti de investigare a criminalităţii economice, poliţişti de la investigaţii criminale, poliţişti rutieri, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cele 3 judeţe.

Activitatea s-a desfăşurat cu sprijinul de specialitate al S.R.I.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Comentarii

comentarii