PES Caras Severin dă exemplu Zâmbetul de sărbători

La inițiativa PEŞ activists România – militanţii Partidului Socialiştilor Europeni, s-a demarat Campania ” Zâmbetul de sărbători ” , campanie la care a răspuns cu entuziasm și filiala PEŞ Caraș-Severin.

„Acţiunea intitulată ” Zâmbetul de sărbători ” este o invitaţie pentru oricine doreşte şi poate să vină în sprijinul copiilor/adulților/bătrânilor care nu au şansa unor sărbători la fel ca noi toţi ceilalţi. Dincolo de gestul de solidaritate este important să mergem să petrecem câteva ore cu aceste familii şi copii pentru a discuta şi a le da speranţa unui viitor mai bun” – preşedintele organizaţiei PEŞ activists România , europarlamentarul Victor Negrescu.

Astfel, în aceste zile, PEŞ activists Caraş-Severin a deschis campania ce și-a propus ca în fiecare an, an de an, să se implice pentru a împodobii bradul de Crăciun şi a le readuce în case bucuria de sărbători, familiilor mai mici ori mai numeroase, din județul Caraș-Severin.

Marius Bălean – coordonatorul acțiunii alături activiştii PEŞ din Caraș-Severin, au adus ‪ zâmbetul de sărbători‬ în ” casa ” marii Familii, respectiv la Fundația Humanitas PRO-DEO – Centrul pentru Adulți și Bătrâni Oțelu Roșu.

Astfel, un număr de 10 tineri inimoși din cadrul PEŞ Caraș-Severin au dăruit pachete de Crăciun și au împodobit un brad pentru numeroasa Familie a vârstnicilor, bucurându-se mai apoi împreună servind răcoritoare la un ” pahar de vorbă ”. Bucuria din ochii bătrânilor și tinerilor deopotrivă au reaprins și astăzi spiritul Crăciunului demonstrând încă o dată că Familia este oriunde se așează laolaltă Oameni, acolo unde zâmbetul e dăruit și primit cu căldură sufletească.

Biroul de presă al PSD Caraș-Severin (P)

Comentarii

comentarii