Peste 1500 de persoane verificate de autoritati in Caras Severin

Peste 1500 de persoane verificate de autoritati in Caras Severin. Situația în Caras Severin, la 29.03.2020, se prezintă astfel: 2203 persoane autoizolate. 678 de persoane au părăsit autoizolarea. În carantină, se află 164 de persoane. Alte 47 de persoane, au ieșit din carantină.

În ultimele 24 de ore, 221 de polițiști, jandarmi și polițiști locali din Caraș-Severin au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.501 persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

Ca urmare a acțiunilor au fost aplicate 189 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 366.100 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Jandarmi și celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniu, continuă acțiunile pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

Comentarii

comentarii