PESTE 400 DE AMENZI APLICATE DE POLIŢIŞTI ŞOFERILOR INDISCIPLINAŢI, ÎN WEEKEND

În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 400 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 277 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 17 permise de conducere.

În perioada 22 – 24 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au aplicat 427 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 277 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 17 permise de conducere pentru depăşirea limitelor legale de viteză, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.
De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Comentarii

comentarii