Peste 500 de liberali din CS la lansarea EuroCampionilor PNL

MarcelVelaTimisoara1Peste 500 de liberali din Caras Severin au participat la sfarsitul acestei saptamani la lansarea EuroCampionilor PNL . Evenimentul s-a desfasurat in Sala Olimpia din Timisoara
Marcel Vela – presedintele Filialei PNL C-S – a transmis colegilor liberali din Regiunea de Vest un mesaj de unitate si mobilizare, subliniind faptul ca anul electoral 2014 este foarte important , nu numai pentru PNL, ci pentru toti romanii.
Europarlamentarul liberal Adina Valeanu si-a prezentat activitatea din Parlamentul Uniunii Europene. Dansa este principalul promotor al legislatiei care a dus la scaderea semnificativa si in viitor chiar desfiintarea tarifelor de rooming la telefonia mobila. Datorita acestor demersuri, milioane de romani pot vorbi cu cei plecati in strainatate cu un pret mult mai mic decat o faceau cu 7 ani in urma. De asemenea, a fost printre promotorii localizarii GPS a apelurilor la numarul de urgenta 112.
Renate Weber – europarlamentar PNL – este EuroCampioana dreptuluiromanilor de a muncii liber in UE.
Cristian Busoi – EuroCampionul serviciilor medicale de calitate -a vorbit despre demersurile facute in acest domeniu.
Ramona Manescu – EuroCampioana fondurilor europene -adus 600 milioane de euro in Romania in scurtul ei mandat de Ministru al Transporturilor.
Eduard Helvig – EuroCampionul protectiei consumatorilor in UE – si prezentat activitatea din anul in care a fost europarlamentar.
In incheierea manifestarii Crin Antonescu – presedintele PNL – si-a exprimat increderea in faptul ca Regiunea Vest va fi in fruntea regiunilor ca forta a liberalilor .


Departamentul Comunicare al PNL Caras Severin

Comments

comments

Powered by Facebook Comments