Peste 700 de chitariști la Guitar Meeting în weekendul trecut VIDEO

ia uitați ce se mai întâmplă la alții: Sibiul a găzduit din nou cel mai mare eveniment de întâlnire a chitariștilor din toată țara – Sibiu Guitar Meeting. Timp de 3 zile, Muzeul ASTRA a vibrat prin zeci de concerte live, cântări de chitară și un program bogat de activități pentru publicul larg.

Sâmbătă, 16 septembrie, a aut loc cel mai spectaculos și emoționant moment, începând cu ora 17:00, pe Scena de pe lac. Peste 700 de chitariști  din peste 30 de orașe au fost vedetele unui adevărat show timp de 2 ore.

Chitariștii s-au pregătit un an întreg pentru a cânta în același timp un playlist format din 18 piese folk-rock românești și internaționale, acompaniați de pe scenă de artiștii invitați: Vama au cântat la unison piesele „Perfect” și „Epilog”, Bucovina au adus „Straja” și „Spune tu vânt”, Antract au acompaniat chitariștii pe „Trebuie să crezi” și „Iubirea”, Marcel Bostan și Marin Nicoară de la Alternosfera au cânta în premieră la festival „Flori de mai” și „Ploile nu vin”, Mircea Vintilă v evocat nostalgia piesei „Vinovații fără vină” de Pasărea Colibri, Emeric Imre a încântat cu „Nebun de alb”, iar Ducu Bertzi s-a alăturat cu marile hituri „Floare de colț” și „M-am îndrăgostit numai de ea”.

Citeste tu mai departe aici: https://www.oradesibiu.ro/2023/09/14/peste-700-de-chitaristi-in-muzeul-astra-la-sibiu-guitar-meeting-in-weekend/

foto: oradesibiu.ro

Comentarii

comentarii