Petreceri exclusiviste, lux și răsfăț la Băile Herculane

Investitorii din Băile Herculane vor să reînvie spiritul tânăr în stațiunea și oferă turiștilor servicii exclusiviste.

După o perioadă destul de lungă în care gurile rele spuneau că stațiunea Băile Herculane aprope că nu mai exista, iată că încet-încet ”perla Banatului” – începe să prindă viață. Cu pași mărunți dar cu un viitor pozitiv, stațiunea de pe Cerna iese din umbră și oferă turiștilor răsfăț și condiții de lux.

Conștientizând că doar oferind servicii variate pentru toate gusturile și buzunarele pot atrage turiști, hotelierii au început să ofere petreceri exclusiviste, tratamente la nivelul stațiunilor europene și răsfăț.

Vara se anunță una incendiară la Herrculane – dovadă stând faptul că încă de luna trecută, în unele locații s-a dat startul petrecerilor exclusiviste cu spumă, DJ, jocuri de lumini, animatoare, cabaret, cocktailuri şi multă şampanie.

Nici la capitolul ,,răsfăț” investitorii nu au rămas restanți și oferă turiștilor relaxare cu băi în lapte şi miere sau băi în ciocolată, masaj cu roci vulcanice sau beţe de bambus în SPA-uri.
Turiști mai activi, au posibilitatea să facă mișcare pe două roți închiriind biciclete din noile centre de închiriere, sau croaziere pe Dunăre ori rafting pe Cerna, pentru cei dornici de adrenalină.

Și asta nu e tot pentru că, hotelierii au o ofertă de vară cum doar la Mamaia s-a mai întâlnit: cu petreceri și cabaret, spectacole și multe alte surprize.

Comentarii

comentarii