Piept de rață cu piure de legume și sos de fructe de pădure a la Leo VIDEO

Dragi prieteni, azi gătim, sau mai exact, gătește pentru voi tânărul Leo. El este un bucătar care a terminat școala de bucătari la Colegiul economic al Banatului Montan și care are visurile sale pe care noi îi dorim să și le împlinească. Este o rețetă simplă, cu ingrediente puține, nu prea scumpă și care va merge foarte bine pe masa de sărbătoare sau de ce nu, pe cea de Revelion. Este aspectuoasă și foarte gustoasă.

Rețeta are doar câteva ingrediente:

Câte o bucată de piept de rață de persoană ( o jumătate de piept de fapt) – dar rața să fie din aia tânără, sănătoasă și nu vreo stârpitură bătrână, o pungă de fructe de pădure, tulpini de țelină apio, morcovi, 1 păstârnac sau mai mulți în funcție de nr. de persoane, unt, o cană de lapte, nectarine, sare, piper și cam atât.

Mai departe, întregul proces ne este explicat pe îndelete de prietenul Leo, un tânăr bucătar cu șanse mari de a face ceva în viitor fiindcă efectiv iubește gătitul.

Comentarii

comentarii