Pieton lovit mortal de un microbuz pe DN6 VIDEO

Pieton lovit mortal de un microbuz pe DN6. Tragedia s-a întâmplat pe DN6, drumul ce leagă Timișoara de Caransebeș. Mai exact, între Caransebeș și Constantin Daicoviciu, în plin câmp. Pietonul, un bărbat fără adăpost, în vârstă de aproximativ 40 de ani, se deplasa pe marginea drumului spre localitatea Constantin Daicoviciu, în același sens de mers. Fără a avea nici un sistem reflectorizant, fără a avea o lumină. Absolut nimic.

Șoferul microbuzului spune că, la un moment dat, din întuneric i-a apărut brusc o siluetă în fața mașinii și apoi a urmat impactul. Totul a durat o fracțiune de secundă.

La fața locului a sosit un echipaj al Ambulanței și unul de la SMURD, dar cu tot efortul paramedicilor de la SMURD Caransebeș, omul nu a mai putut fi salvat. Manevrele de resuscitare au durat aproape jumătate de oră și din păcate, eforturile lor de a-l readuce la viață, au fost în zadar.

Medicul din echipajul de ambulanță, a constatat și declarat decesul.

Pieton lovit mortal de un microbuz pe DN6. Mai multe persoane oprite la locul accidentului, au spus că bărbatul a fost văzut mai multe zile la rând, cum mergea pe marginea drumului național, de cele mai multe ori seara și noaptea.

Sursa video: gugulanul.ro https://www.facebook.com/gugulanul.ro/videos/300528574286677/

Comentarii

comentarii