Pistolarul din Resita – a fost arestat VIDEO

În cursul zilei de ieri, 11 februarie, Judecătoria Reșița a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 27 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, lovire sau alte violențe și amenințare.

Acesta a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru executarea măsurii preventive.

Va reamintim ca

Trei pistoale (unul letal) descoperite la domiciliul bărbatului. În urma cercetărilor efectuate în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au ridicat de la locuința bărbatului de 27 de ani, bănuit că și-ar fi împușcat concubina cu un pistol de tip Airsoft, 3 arme scurte, tip pistol, dintre care una letală, 5 cartușe cu glonț și peste 200 de proiectile metalice și de cauciuc.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu era autorizat pentru deținerea, portul și folosirea armelor letale și neletale, supuse autorizării.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, lovire sau alte violențe și amenințare.

Trei pistoale (unul letal) descoperite la domiciliul bărbatului. Aseară, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi, urmează a fi prezentat parchetului pentru dispunerea de măsuri legale.

Comentarii

comentarii

One thought on “Pistolarul din Resita – a fost arestat VIDEO

Comments are closed.