Planuri de amenajare urbanistică în zona fostului bazin de înot de la 7 Noiembrie VIDEO

Planuri de amenajare urbanistică în zona fostului bazin. La Reșița ,va încep, în scurt timp, amenajarea zonei în care se află fostul Bazin de înot 7 Noiembrie din Lunca Pomostului. Aflat de câțiva ani într-o stare avansată de degradare, acesta va fi demolat și în locul lui, va fi construit un imobil nou ce va avea destinația de centru muti – funcțional. Anunţul pentru achiziţia lucrărilor estimate la peste 22 de milioane de lei, a fost depus pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Ruinele Bazinului 7 Noiembrie, vor deveni istorie. acestea vor fi demolate și întreaga zonă va fi reamenajată. Va fi construit un centru multifuncțional ce va putea găzdui diverse evenimente sportive, ateliere de creație, spectacole, expoziții și servicii sociale, iar zona adiacentă, va fi transformată într-un spațiu public pentru relaxare și recreere. Acesta va include o piațetă publică, terenuri de sport, spații verzi și zone de parcări. Proiectul include și reabilitarea unui drum din zonă.

Planuri de amenajare urbanistică în zona fostului bazin. Reșițenii sunt revoltați că bazinul a fost lăsat să se degradeze. Centrul multifuncțional nu va avea și bazine de înot întrucât în Reșița există, la ora actuală, un bazin olimpic funcțional.

Comentarii

comentarii